Buat Duit Sambilan Dari Rumah

My Ping in TotalPing.com
Powered by Blogger.

Thursday, September 20, 2012

Skandal Pengerusi Pembinaan Masjid Dengan Isteri Orang Terbongkar!

 

dr badrolamin

Satu lagi skandal memalukan melibatkan pemimpin kecil PAS didedahkan oleh orang PAS sendiri.
Kali ini, pendedahan berkenaan datangnya daripada beberapa orang AJK masjid yang tidak berkenan serta tidak boleh berdiam diri lagi dengan gelagat yang amat menjolok mata membabitkan kawasan mereka….

Kawasan yang dimaksudkan adalah Padang Serai. Jumaat lepas, kecoh tentang khutbah jemputan imam yang sangat cenderung kepada Anwar Ibrahim di Masjid An-Najah, Padang Serai, berkhutbah jumaat kononnya Mursyidul Ikhwanul Muslimin dan tok-tok guru ulama Ikhwanul Muslimin yang tidak boleh ditanya dan dipastikan dakwaan tersebut, bermimpi kononnya bertemu Rasulullah s.a.w pada tahun 1998 dan Rasulullah s.a.w dalam mimpi tersebut mengatakan Anwar Ibrahim adalah orang yang akan menyelamatkan Islam di Malaysia dan ASEAN.
Rupa-rupanya kekecohan tersebut kemudiannya membuka satu lagi skandal yang lebih memalukan melibatkan Pengerusi Pembinaan Masjid Taman Kenari, Padang Serai dengan isteri orang!
Individu yang dimaksudkan bernama Sulaiman dan disahkan sebagai AHLI PAS. Dia juga merupakan Ahli Majlis MDK di Bahagian Perlesenan. Skandal berkenaan dan penyalahgunaan serta penyelewengan yang dilakukannya, membuatkan dia telah ditukarkan ke bahagian lain.

cheatingwife1-300x211

Gambar hiasan

Satu lagi skandal memalukan melibatkan pemimpin kecil PAS didedahkan oleh orang PAS sendiri. Kali ini, pendedahan berkenaan datangnya daripada beberapa orang AJK masjid yang tidak berkenan serta tidak boleh berdiam diri lagi dengan gelagat yang amat menjolok mata membabitkan kawasan mereka. Kawasan yang dimaksudkan adalah Padang Serai. Jumaat lepas, kecoh tentang khutbah jemputan imam yang sangat cenderung kepada Anwar Ibrahim di Masjid An-Najah, Padang Serai, berkhutbah jumaat kononnya Mursyidul Ikhwanul Muslimin dan tok-tok guru ulama Ikhwanul Muslimin yang tidak boleh ditanya dan dipastikan dakwaan tersebut, bermimpi kononnya bertemu Rasulullah s.a.w pada tahun 1998 dan Rasulullah s.a.w dalam mimpi tersebut mengatakan Anwar Ibrahim adalah orang yang akan menyelamatkan Islam di Malaysia dan ASEAN.

Rupa-rupanya kekecohan tersebut kemudiannya membuka satu lagi skandal yang lebih memalukan melibatkan Pengerusi Pembinaan Masjid Taman Kenari, Padang Serai dengan isteri orang! Individu yang dimaksudkan bernama Sulaiman dan disahkan sebagai AHLI PAS. Dia juga merupakan Ahli Majlis MDK di Bahagian Perlesenan. Skandal berkenaan dan penyalahgunaan serta penyelewengan yang dilakukannya, membuatkan dia telah ditukarkan ke bahagian lain. Rupa-rupanya PAS Kulim-Bandar Baharu telah mengetahui skandal berkenaan tetapi mendiamkan diri dan cuba menutup aib berkenaan bagi mengelakkan parti mendapat malu. Bagaimanapun, PAS Kulim-Bandar Baharu yang mana YDPnya adalah Hasan Razak yang juga merupakan orang kuat Menteri Besar, lebih mementingkan imej parti berbanding mencegah kemungkaran yang membarah di kawasannya. Skandal berkenaan bermula sebelum bulan Ramadhan yang lepas lagi. Wanita berkenaan dikatakan berurusan dengan individu bernama Sulaiman itu untuk mendapatkan lesen perniagaan cendol di Pasar Padang Serai. Dipendekkan cerita, urusan punya urusan, akhirnya tersangkutlah hati si Sulaiman dengan wanita berkenaan yang berusia 30-an dan berbadan cantik. Malangnya, wanita berkenaan isteri orang. Pun begitu status isteri orang, bukanlah perkara yang menjadi halangan buat cinta kembang mekar berbunga. Lesen cendol punya fasal, lain 'CENDOL' pula yang dapat… Malangnya CENDOL berkenaan, lekat ke tubuh badan PAS dan pemimpin-pemimpin yang lain!!!

Sumber : kedahan69ers.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive