Buat Duit Sambilan Dari Rumah

My Ping in TotalPing.com
Powered by Blogger.

Tuesday, April 23, 2013

Kemalangan Federal Highway ~ Ayah Dan Adik Tahu Menerusi Facebook

Kemalangan Federal Highway ~ Ayah Dan Adik Tahu Menerusi Facebook-3Kemalangan Federal Highway ~ Ayah Dan Adik Tahu Menerusi Facebook |

Kemalangan awal pagi semalam yang membabitkan lima motorsikal dan dua buah kereta serta lima nyawa terkorban hanya diketahui oleh keluarga mangsa melalui Facebook.

Kemalangan Federal Highway ~ Ayah Dan Adik Tahu Menerusi Facebook

Menurut laporan myMetro pagi ini, salah seorang adik kepada allahyarham Mohd Faridzuan, 21, mengetahui kejadian tersebut setelah beliau menonton satu video yang dimuat naik menerusi Facebook lalu mengejutkan kedua ibubapa mereka yang sedang tidur kira-kira jam 3.40pagi.
“Saya hanya mengetahui anak saya terbabit kemalangan itu melalui Facebook (FB),” kata Mohd Aziz Saleh, 47, bapa Mohd Faridzuan, 21, yang terbunuh bersama empat lagi mangsa dalam kemalangan di Kilometer 10 Lebuhraya Persekutuan menghala Klang, awal pagi semalam.
“Dia bertanya kami berdua sama ada abangnya sudah pulang atau belum kerana berasa seperti ada sesuatu yang buruk menimpa Faridzuan.
“Saya segera mencapai telefon dan menghubungi Faridzuan berulang kali hampir 30 minit namun panggilan itu tidak berjawab,” katanya mula bimbang mengenai keselamatan anak sulungnya itu.

Kemalangan Federal Highway ~ Ayah Dan Adik Tahu Menerusi Facebook

Tambah Mohd Aziz, anak keduanya mengesyaki abangnya terbabit kemalangan itu selepas mengecam plat motosikal milik Faridzuan yang terpapar dalam Facebook

Sumber

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive