Buat Duit Sambilan Dari Rumah

My Ping in TotalPing.com
Powered by Blogger.

Sunday, September 8, 2013

Gambar kekasih baru Chacha Maembong

Gambar chacha maembong 7Pastinya ramai peminat mengenali si gadis comel bernama Chacha Maembong yang kini semakin dikenali selepas tersebarnya beberapa gambar seksinya

di laman maya.
Merupakan adik kepada Emma Maembong, raut wajah Chacha memang hampir seiras dengan kakaknya namun bentuk kepalanya sedikit membujur.
Bercerita tentang soal hati, Chacha kini dikhabarkan sudah bertukar teman lelaki. Sebelum ini, kekasihnya ialah seorang lelaki yang kacak dan macho namun ciri-ciri itu kurang menonjol jika dilihat pada kekasih barunya.
Apapun, setiap manusia ada kelebihan dan kekurangan. Dengarnya, kekasih baru pelakon sedang meningkat naik itu yang dikenali sebagai Ikhwal Hafiz Ismail boleh menyanyi dalam 16 jenis bahasa lain. Wow, hebat nampak !!
Jom layan beberapa keping gambar romantik Chacha dan Iqwal di bawah. Sudah jadi lumrah perempuan cantik lebih suka memilih lelaki kurang kacak berbanding yang macho. Begitu juga dengan jejaka kacak lebih cenderung memilih kurang cantik atau yang sederhana sahaja.si gadis yang

 

Sumber

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive