Saturday, March 30, 2013

IZZAH MENANGIS BILA VIDEO HOTNYA DIDEDAHKAN.


Gua difahamkan oleh satu sumber bahawa Nurul Izzah menangis bila Saifuddin Nasution buat dakwaan ada video seksnya bersama pensyarah bakal tersebar..

Tak tahu lah sama ada Saifuddin dah tengok video tu atau tak, tapi rasanya tak patut Setiausaha Agung PKR tu buat macam tu pada Izzah..

Saifuddin kena ingat.., airmata Izzah tu adalah airmata rakyat! Kalau anak pompuan Anwar tu menangis, confirm ramai rakyat pun menangis jugak beb..

Gua ingat lagi dulu masa Anwar dikatakan disuntik dengan arsenik dan HIV sewaktu dalam penjara Sg Buloh.., Wan Azizah terpaksa jual airmata ke seluruh negara untuk cari simpati..

Masa tu.., ramai makcik-makcik di kampung tertipu dengan lakonan Wan Azizah.. Rupa-rupanya suntikan arsenik dan juga HIV tu hanyalah sandiwara laki bini tersebut je..

Sekarang, gua yakin skrip yang sama diwarisi oleh Nurul Izzah.. Cuma bezanya sekarang ialah video seks.., bukannya arsenik atau HIV lagi dah..

So percayalah..., semua ni hanya satu lagi sandiwara produksi Anwar and the family bagi mendapat simpati rakyat..

Tak percaya?? Tunggu lah sikit masa lagi kesudahan cerita video seks Izzah ni.. Nampak sangat menipunya beb!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive