Buat Duit Sambilan Dari Rumah

My Ping in TotalPing.com
Powered by Blogger.

Monday, January 27, 2014

Murid 12 Tahun Terbunuh Selepas Berzina Dengan 3 Lelaki

 

port maksiatDamansara: Akibat khuatir diri dicekup penduduk setempat yang sudah menghidu kegiatan 'haram' bersama tiga orang lelaki, seorang gadis ..

yang baru berusia 12 tahun begitu nekad beraksi ala-ala spiderman turun dari sebuah tangki apartment tingkat 7 untuk menyelamatkan diri.
Malang tidak berbau usaha gadis tersebut gagal apabila terjatuh dipercayai tergelincir ketika turun melalui bumbung balkoni untuk ke tingkat 6 apartment terbabit.
Mangsa yang tidak sedarkan diri dan dilihat cedera parah terus digegaskan ke Hospital Sungai Buloh sebelum disahkan meninggal dunia dua jam kemudian.

Port maksiat yang dipercayai digunakan oleh remaja perempuan dan tiga lelaki itu

Terdahulu, mangsa dikatakan sanggup ponteng kelas tuisyen semata-mata ingin bersama tiga lelaki tersebut naik ke tangki air yang terletak di tingkat 7, Blok E, Apartment Lestari di sini.
Bertitik tolak daripada kejadian itu, seorang remaja lelaki berusia 16 tahun berjaya ditangkap manakala dua yang lain berjaya melarikan diri. Laporan dari pihak polis mengatakan remaja terbabit mempunyai rekod buruk selain pernah dibuang sekolah dan pernah ditahan polis empat kali.

Sumber

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...